Like Us On FB!

Tuesday, 6 May 2014

Misha Omar Kahwin!
Assalamualaikum..

Tempoh hari saya pulang ke Kota Bharu dan ada memuat naik gambar keluarga yang bersiap sedia untuk bertandang ke majlis perkahwinan Misha Omar di Hotel Renaissance,Kota Bharu.Misha atau nama sebenarnya Samihah Omar,telah disatukan dengan Firos Ezzwan,yang merupakan juruterbang Malaysia Airlines.

Jadi,ramailah tertanya-tanya macam mana keluarga Intan boleh dijemput ke majlis Misha ni...So,untuk pengetahuan,Intan ni memang berdarah retisss,hihi!Kidding2,ayah Intan ni sepupu kepada mak Misha.So,it makes us 2 pupu lah..

Since Misha ni orang glamer,dan majlisnya diadakan besar-besaran di hotel,parents dan abang & kakak ipar Intan yang turut dijemput pun tak boleh kalah la kan..Semua bergaya sakan,hihi..


YB Tuan Haji Taib bin Mahmud

My Ummi and sis in law,Dr Roziawati@Kak Jia

Delegasi...bersiap sedia untuk berangkat
Antara artis yang turut dijemput ke majlis tersebut ialah Fara Fauzana,Adibah Noor, Jaclyn Victor,Nadiah Mustapha dan Dina Nadzir.Sempat lah Ummi saya dan Kak Jia berposing dengan Fafau.

So,Intan Nadia and famili macam mana?Tak ikut ke?

Jawapannya,tak...kami bergolek-golek kat rumahje,hihi..

Akhir kata,tahniah buat Misha Omar atas perlangsungan perkahwinan beliau. Jaga diri dan tatasusila...semoga perkahwinan Misha dan Firos bahagia dan berkekalan hingga ke jannah.

Buat kawan-kawan,minta maaf saya tak boleh menjadi kabel untuk menemukan anda dengan Misha Omar ataupun geng artis lain.Cakap awal-awal,takut kang ada yang berharap =P

Gambar Lain Di Hari Perkahwinan Misha dan Firos

gambar kahwin misha omar


gambar nikah misha omar
gambar kahwin misha omar

gambar resepsi misha omar


gambar resepsi misha omar

gambar resepsi misha omar


0 Comments:

Post a Comment