Like Us On FB!

Kenali Saya

Assalamualaikum dan Hii...

Saya Intan, pemilik kepada blog ini dan Fan Page Super Vitamin di Facebook. Saya telah bergiat dengan serius sebagai pengedar sah produk Shaklee pada October 2013 ketika mengandungkan anak kedua saya. Kerana amat berpuas hati dengan kesan produk yang diambil disamping peningkatan kos sara hidup di Malaysia, saya membuat keputusan untuk menjadi salah seorang pengedah sah produk Shaklee di Malaysia. 

Dengan berkongsi kebaikan produk ini dengan kawan-kawan, saya harap saya dapat membantu dan menambah nilai hidup masyarakat.

Dari Ibnu Umar bahwa seorang lelaki mendatangi Nabi saw dan berkata,”Wahai Rasulullah, siapakah orang yang paling diicintai Allah ? dan amal apakah yang paling dicintai Allah swt?” Rasulullah saw menjawab,”Orang yang paling dicintai Allah adalah orang yang paling bermanfaat buat manusia dan amal yang paling dicintai Allah adalah kebahagiaan yang engkau masukkan kedalam diri seorang muslim atau engkau menghilangkan suatu kesulitan atau engkau melunasi utang atau menghilangkan kelaparan...


 [ Hadits ini dihasankan oleh Syeikh al Albani didalam kitab “at Targhib wa at Tarhib” (2623) ]

Ameen Ya Rabb..

Memiliki ijazah Management Studies daripada The University of Nottingham,United Kingdom,saya juga merupakan bekas pelajar A-Level di Kolej Yayasan UEM,Lembah Beringin,Selangor, lepasan SPM di SMS Pasir Puteh,dan ex-student di SK Zainab 1,Kota Bharu. Kini, saya bekerja di sebuah syarikat oil and gas di Malaysia sebagai seorang eksekutif.

Sekiranya anda berminat untuk mengenali saya dengan lebih mendalam atau ingin bertanya tentang apa-apa sahaja perkara yang berkaitan, boleh add saya di Facebook dan Google+.


Intan
Shaklee Independent Distributor
ID: 1074686

0 Comments:

Post a Comment